Translate

dissabte, 20 d’octubre del 2012

Fem reflexió a l'aula!


Hola a tots!
Avui us presentem una entrada relacionada amb l'anterior, sobre el cyberbullying.
Es tracta d'una presentació de Power Point destinada a nens i nenes de 8 a 10, pensada per exposar en una aula i que serveixi perquè els nens i nenes entenguin aquest concepte i aprenguin a lluitar contra ell i a rebutjar-lo.

Aquí us deixem el link! Esperem que us agradi!

http://www.slideshare.net/kurvis/el-ciberbullying-explicat-a-nens-i-nenes-de-8-a-10-anys

14 comentaris:

  1. Està molt bé aquest SlideShare! Als nens se'ls ha de conscienciar molt, ja des de ben petits. Ara amb el facebook i twitter la gent té molta facilitat per aconseguir dades personals dels altres, i hi ha molts nens que són assetjats per internet.
    Entre tots hem d'aconseguir aturar-ho.

    Ens agrada molt el vostre bloc, seguiu així!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies "Tenim el riure a favor" !!!!
    Ens fa molta il·lusió que us agradi el nostre blog i que sobretot i participeu ! :)

    Nosaltres també pensem que amb totes aquestes tecnologies estem massa o podem estar molt controlats per qualsevol persona, i hem de fer un esforç per no caure en errors, com l'assatjament, o pujar informació de nosaltres sense cap conciència !!!

    Gràcies per comentar !!

    ResponElimina
  3. El SildeShare ( que és com un power-point) està molt ben explicat, és amer de llegir i també té un toc d'humor gràcies els dibuixos, cosa que pot atreure aquest públic d'entre 8-10 anys. Estic d'acord amb vosaltres, ja que cada cop més els nens i nenes entren en el món de l'internet (i per tant en l'intercanvi d'informació) més d'hora, i no saben els perills que pot comportar, com per exemple el d'assatjament (cyberbulling), entre molts altres.
    Crec que fomentar el control i explicar els perills que comporta l'internet avui dia, en els nens i nenes d'aquestes edats (i també els pares) és important per poder aturar i frenar molts mals de caps i disgustos.

    Nois/es esteu fent un blog interessant ! Continueu així !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci ! El que volíem aconseguir quan vam fer aquest SildeShare era que fos entenedor per els nens i nenes de 8-10 anys, fàcil de llegir i que pugui enganxar aquest tipus de lector. I sobretot conscienciar-los.
      També estem d'acord de fomentar el control dels nens/es (tenint sempre una mesura).

      Gràcies Cristina per comentar i seguir-nos !

      Elimina
  4. estic d'acord perquè penso que avui dia els nens i nens volen fer-se més grans abans d'hora i ve de vegades pensen que tenen la situació controlada, i no saben els grans perills que pot tenir l'internet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte Núria, i pensem que fer consciència d'això és una mesura per evitar mals de caps a les famílies i als propis nens/es , joves, etc.

      Merci per comentar !t'animem a seguir-nos !

      Elimina
  5. Molt bona entrada. Pel que fa al slideshare: entenedor, amè i expressa les ideas clarament. És molt profitós. EXCELENT FEINA, seguiu així!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies !Ho intentem fer lo millor possible, estem contents/es que us agradi el blog!
      volíem aconseguir aquest objectius i creiem que ho hem fet (lo millor possible)
      Us animem a que seguiu comentant i seguint :) !!

      Elimina
  6. Avui en dia hem d'anar molt en compte amb tot el món cibernètic, els mòbils i tot l'ús q es fa d'aquestes tecnologies els infants i adolescents. Internet i la informàtica poden ser eines molt útils per a la seva educació, però un ús inadequat pot comportar problemes molt greus, com per exemple el cyberbulling del qual parleu en la presentació. Considero que els pares, educadors i adults significatius han d'anar amb molt de compte en l'ús que fan els infants i adolescents d'aquests recursos. També trobo molt inadequat que certes pàgines i els mòbils arribin cada cop amb més precocitat als nens i nenes, doncs això facilita el seu ús per part d'altres persones amb connotacions negatives. Però en defenitiva, les coses amb un ús adequat són positives, mentre que amb un desús acaba sent negativa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Jordi per participar en el nostre blog !!

      En el món de l'internet s'ha d'anar amb precaució i sobretot alertar els perills !! :)
      Estem amb totalment d'acord que les coses amb un ús adequat són positives, mentre que amb un mal ús acaben sent negatives !

      Equip de Famílies del Present i Futur !!

      Elimina
  7. Totalment d'acord amb tot el dit a dalt i en les respostes dels comentaris.
    És important que els nens, que cada cop entren a Internet més aviat, parin compte i sàpiguin els perills que això pot comportar.
    Felicitats! Seguiu així!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci " En forma" , per aportar un petit gra de sorra (molt important) !!
      Si hi ha consciència per part de tothom tot podria anar millor !! jeje i sempre fent un bon ús !

      Equip de Famílies del Present i Futur !!

      Elimina
  8. Ei! Aquest apartat del blog éstà moltbé! Heu fet una bona feina amb el power point ja que és molt clar i entenedor i possiblement pot servir per conscienciar a les persones a que vigilin amb el que fan i s'evitin problemes com el cyberbulling.

    Ànims, està moltbe!

    ResponElimina